leady
Objevte méně známé aplikace

Objevte méně známé aplikace

19.08.2024
3 min.
Reading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutes

Práce na volné noze může být skvělá, ale i pořádně náročná. Když se snažíte zvládnout hromadu úkolů, komunikovat s klienty a ještě si udržet kreativní šťávu, potřebujete každou pomocnou ruku. Přinášíme vám tipy na čtyři méně známé aplikace, které vám ušetří čas, zvýší efektivitu a pomůžou vám zvládnout pracovní maraton na volné noze s větší lehkostí.

ClickUp: správa úkolů a projektů

ClickUp je univerzální nástroj pro správu projektů. Nabízí širokou škálu funkcí pro freelancery, kteří potřebují efektivně organizovat svou práci. Jednou z jeho největších výhod je přizpůsobitelnost – můžete si nastavit pracovní postupy přesně podle svých potřeb. ClickUp podporuje správu úkolů, sledování cílů, kalendáře a integraci s dalšími aplikacemi. Pomáhá eliminovat chaos, který může vzniknout při práci na více projektech současně, a zajišťuje, že všechny úkoly jsou dokončeny včas a efektivně.

Chytrá vychytávka: umožňuje vytvářet vlastní šablony projektů a úkolů, což vám ušetří čas při opakujících se činnostech.

Chanty: komunikace a týmová spolupráce

Chanty je ideální nástroj pro freelancery, kteří často spolupracují s dalšími členy týmu nebo klienty. Je to méně známá alternativa Slacku, která nabízí snadnou komunikaci v reálném čase a správu úkolů přímo v chatovacím rozhraní. Chanty je navrženo tak, aby bylo uživatelsky přívětivé a přitom efektivní, což vám pomůže udržet pořádek v komunikaci a současně sledovat postup práce. Je ideální pro menší týmy nebo projekty, kde je nutná úzká spolupráce.

Chytrá vychytávka: funkce neomezeného vyhledávání vám pomůže snadno najít starší zprávy nebo soubory.

Focus Booster: zvyšování produktivity

Focus Booster je aplikace, která využívá techniku Pomodoro pro zlepšení produktivity. Pomáhá freelancerům lépe si rozvrhnout čas tím, že práci rozdělí na kratší intervaly (obvykle 25 minut) s následnými krátkými přestávkami. Tento přístup pomáhá udržet vysokou úroveň soustředění a zároveň snižuje únavu. Focus Booster je ideální pro freelancery, kteří mají tendenci se při práci rozptylovat nebo často mění priority a mezitím jim utíká čas.

Chytrá vychytávka: vygeneruje vám reporty o vašem pracovním režimu, které vám ukážou, jak jste během dne využívali svůj čas.

Lunacy: design a spolupráce na vizuálních projektech

Lunacy je méně známý, ale výkonný nástroj pro grafický design, který funguje podobně jako Figma, ale s výhodou offline režimu. Freelanceři ocení především jeho rychlost a nízké nároky na systémové zdroje. Lunacy umožňuje nejen vytvářet a upravovat grafické návrhy, ale také spolupracovat s ostatními členy týmu v reálném čase. Díky integraci s různými zdroji dat a šablonami je práce na vizuálních projektech rychlejší a efektivnější. Tento nástroj je ideální pro freelancery, kteří chtějí mít plnou kontrolu nad svými designovými projekty bez nutnosti neustálého připojení k internetu.

Chytrá vychytávka: v aplikaci máte zdarma integrovanou knihovnu ikon a fotek, což vám ušetří čas i náklady.

V TITANS víme, že život IT freelancera není vždycky procházka růžovým sadem. Když se zrovna neperete s kódem nebo nehoníte deadliny, snažíte se udržet všechny své projekty na uzdě. My jsme tu od toho, abychom vám tenhle maraton na volné noze trochu zpříjemnili.

Hledáme pro vás ty nejlepší klienty a  IT projekty, abyste se mohli soustředit na to, co vás baví a v čem jste nejlepší. Zaregistrujte se do naší databáze, ať vám neuteče žádná titánská příležitost.

30 071

Titánů, kteří se
k nám přidali

663

Klientů, kterým
jsme pomohli

482 900

Úspěšně dodaných
man-days