leady
IT recruitment: strategický partner firem budoucnosti 

IT recruitment: strategický partner firem budoucnosti 

26.08.2024
3 min.
Reading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutesReading Time: 2 minutes

V moderním světě technologií, kde se vše mění rychlostí světla, hraje správný výběr IT talentů klíčovou roli. Získat top odborníka je někdy jako hledat jehlu v digitální kupce sena. Právě proto čím dál více firem doplňuje nebo plně nahrazuje interní hiring spojením s IT recruitment agenturou. Pomůže nejen tu jehlu najít, ale i dlouhodobě budovat stabilní a efektivní tým.  

Každá firma, která to myslí vážně s technologiemi, dnes čelí stejné výzvě – najít a efektivně zapojit vhodné IT talenty. Oslovit v pravou chvíli ty správné vývojáře, datové analytiky nebo DevOps specialisty se může ukázat náročnější, než to na první pohled vypadá. Aby firma stabilně rostla, potřebuje víc než jen tradiční náborový proces. Potřebuje strategického partnera, který chápe její potřeby, sleduje nejnovější trendy v IT a přináší špičkové lidi dřív, než je uloví konkurence.  

Kdyby šlo jen o CVčka

Kdyby pro úspěšný IT recruitment stačilo přijímat a třídit životopisy, zvládlo by se to ve firmě za pochodu. Dlouhodobě fungující nábor ale znamená investovat hodiny a hodiny času, spoustu peněz a výsledek přitom nemusí být udržitelný. Dobře vybraná agentura může být vaším expertem na zkrácení času potřebného na obsazení pozic. Pomůže vám najít lidi, které hledáte, a to rychleji, než si sami představujete. Efektivně nastavený proces vás ve výsledku zbaví zbytečných výdajů a frustrace. 

Dobrý IT recruiter má navíc bohaté zkušeností s tím, co dělá nadějného kandidáta skutečně úspěšným členem IT týmu, a dokáže to včas rozpoznat. Nejsou to jen technické dovednosti, ale i schopnost zapadnout do firemní kultury, přemýšlet inovativně nebo zvládat rychlé změny.  

Dostupnost a kvalita talentů 

Na trhu IT odborníků je už řadu let těsno a o ty nejlepší lidi se vede konkurenční boj. Můžete mít dokonalý inzerát, nejlepší benefity, ale pokud nemáte správnou strategii, ten pravý kandidát kolem vás proletí, aniž byste si ho všimli. V TITANS například oslovujeme nejen aktivní uchazeče, ale i ty pasivní. Tedy ty, kteří teď možná nehledají práci, ale pro ten správný projekt by byli ochotní si to rozmyslet. Jak to děláme? Máme širokou síť kontaktů, databázi s 31 000+ specialisty, zkušenosti a také intuici, kterou naši recruiteři pilovali na stovkách minulých projektů.  

Strategický nábor

Dobrou agenturu poznáte tak, že s vámi nehraje “krátkou hru”. Neřeší jen vaše aktuální  potřeby, ale pomáhá vám plánovat dlouhodobě. Potřebujete postavit celý tým pro nový projekt? Nebo zvažujete expanzi do zahraničí? Ať už jde o jednorázovou pomoc, nebo komplexní strategii růstu vašeho IT oddělení, vyplatí se mít v zádech profesionály. V TITANS proto stavíme náborové strategie na míru vašim potřebám – a věříme, že spolupráce s námi není jen o konkrétních “dodaných” lidech, ale o celém partnerství, které vás posune dál.  

V IT recruitmentu už dávno nejde jen o hledání lidí podle technických specifikací – jde o hlubokou analýzu, správné porozumění vašim budoucím potřebám a schopnost predikovat, kde bude poptávka za pár let. 

Právě proto stavíme v TITANS spolupráci s vámi na dlouhodobé strategii. Jsme vaším partnerem, který rozumí technologickému světu, má přístup k těm nejlepším talentům a pomáhá firmám, jako je ta vaše, růst a prosperovat. Ať už hledáte někoho na urgentní roli, nebo potřebujete plánovat na několik let dopředu, jsme tu pro vás.

30 071

Titánů, kteří se
k nám přidali

663

Klientů, kterým
jsme pomohli

482 900

Úspěšně dodaných
man-days